torsdag, april 03, 2008

Phew

Såå... det har hänt ganska mycket den senaste tiden.

Jag bakade med Erika och Alma i söndags. :> Det var godde kuligt. Vi hade trevligt trots att vi inte fick igång elden, vi frös, bob ville inte riktigt jäsa så mycket som vi ville att han skulle jäsa, jag råkade hugga mig i handen med yxan att klyga veden med och diverse andra smågrejer. När vår avlösning kom (Isso, Verran och Emma) där vid halv ett snåret var vi jättehungriga, så vi åkte förbi Frasses på vägen hem.

Det har varit mycket strul med cheerleadingen sedan i söndags, men det är löst nu, och de alla är på det klara med hur det står till, och visst är det tråkigt att Nina inte kan vara med, men är man sjuk så är man. Hoppas bara att Nina ändå vill följa med till SM, även om hon inte tävlar. Jag har mått så förbaskat dåligt, så nu är jag jättelättad av att det är över. Nu ser jag fram emot träningen på söndag så att vi kan fortsätta nöta programmet till SM.

Jobbade igår, idag och ska jobba även imorgon. Blev lite hastigt och lustigt, men man tar ju det jobb man får. :P Det har kommit himla mycket saker till Luleå, inför sommar-säsongen, så stora visningshallen är bara en enda oreda just nu, och jag vet inte hur mycket jag kommer hinna ordna upp imorgon.

Jag var och såg Jonas Gardell med mamma och Crille idag. :D Det var så himla bra! Först åt vi middag på Waldorf, riktigt gott, första gången jag varit där. Jag åt stekt kyckling i yakinikusås och ris. Mumsigt som sjutton var det! Sedan efter middagen, där vi även satt och tittade mycket på fiskarna som bråkade med varandra i akvariet, gick vi till Kulturens Hus, där showen var. "Detta är inte en show. Det är en kontaktannons." Jonas är så himla bra.
Han frågade om det fanns några riktigt manliga och helt heterosexuella män i salongen. Crille var (förståss) en av dem som räckte upp handen. Då han satt närmast scenen fick han en bit in i den sketchen alldeles ensam bröla. Min bror, som vanligt när det kommer till honom, gjorde till sig, och gav ifrån sig ett litet "mju*"-ljud. Jag höll på att dö av skratt, och det blev inte bättre när Jonas kallade mig hans flickvän. "Syster" fick jag fram mellan skratten, och då skakade han på huvudet och sa något i stil med "ja, man får ta den man får här uppe i norrland". XD Tror aldrig jag skrattat så mycket förr.
Trots att det var andra gången jag sett showen var den lika bra, om inte bättre denna gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Please! Det var "mmmmmmmju" jag utstötte :).