fredag, juni 27, 2008

Grrr!

Nu är jag less på att vänta! Kan inte dagarna gå, bara?

Nummer ett på min väntelista var SM-filmerna, men tack och lov kom dom igår, så den punkten har strykts från listan.


Nummer två är min födelsedag, som nu är 10 dagar bort, mest bara för att jag vill få det bortgjort och det betyder också att det bara är några få dagar kvar till jag får beskedet från högskoleintagningen.

Nummer tre är beskedet från högskoleintagningen, 13-18 dagar bort beroende på när de publicerar resultatet för min utbildning. Jag vill veta nu!

Nummer fyra är releasedatumet för mobiltel
efonen jag vill ha. Jag har hört allt ifrån den 14 juli (en veckan efter min födelsedag) till slutet på september. Jag är dock så jävla less på min mobil att jag antagligen kommer köpa en annan, billigare om den jag vill ha inte kommer ut förrän i slutet på september.


Nummer fem är PDOL. Bara för att. Det är den roligaste helgen på hela sommaren i min mening, så rolig att jag höll på att stava sommaren med tre m. Sista helgen i juli. Märk in det i kalendern.

Nummer sex är releasen av bok nummer fyra i Twilight-serien av Stephenie Meyer, vilket är 36 dagar bort.

Nummer sju är Nolia-veckan. Första veckan i augusti. Träffa branschfolk och människor man vanligvis bara träffar en gång om året, på nolia. Så utomhus hela dagen, i förhoppningsvis bra väder.

Nu har jag iofs bara skrivit det jag väntar på i den ordning de kommer komma, men här får ni hur jag vill att de ska komma;

  1. Mobiltelefonen (W980)
  2. Beskedet från högskoleintagningen
  3. PDOL
  4. Min födelsedag
  5. Breaking Dawn (bok 4 i Twilight-serien)
  6. Nolia-veckan
Nu ska jag fortsätta vara frustrerad över att jag inte har det jag vill ha. :P Mycke vill ha mer, ni vet. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan, long time no see! Jag ser att du gillar att göra olika listor på saker du gillar, ogillar och saker du vill göra osv. Lägg gärna in dem på den här siten http://listson.net/addlist.main, där kan man lägga in sina egna listor och läsa andras :-)
Snygg mobil du har beställt förresten, hoppas den kommer snart! Kanske ses vi på PDOL...och jag tycker du har dåliga kompisar som inte bjuder dig pga att du inte dricker, klart man kan gå på fest utan att droga sig. De kommer först på min lista över personer med dålig attityd! Vad söker du för kurs/program på högskolan?